Katedrala Mostar

XXXIV. Nedjelja kroz godinu (Krist Kralj)

1.    Sljedeća nedjelja je Prva nedjelja Došašća kojom započinje nova liturgijska godina. Nakon sv. misa naši volonteri će prodavati ručno izrađeni božićni nakit, koji su sami napravili. Vaš dobrovoljni prilog ide za potrebe Župnog Caritasa.

2.    Na Prvu nedjelju Došašća, tijekom sv. Mise u 11:00 sati u našoj župi bit će svečanost predstavljanja ovogodišnjih kandidata za sakrament Svete Krizme Osim krizmanika, molimo i njihove roditelje da dođu na ovu svečanu Sv. Misu.

3.    Sljedeće nedjelje održat će se referendum o ustavnom definiranju braka kao zajednice muškarca i žene. Pozivamo sve one koji su se registrirali da iziđu na referendum i zaokruže odgovor ZA – obitelj, ZA – brak kao zajednicu muškarca i žene. Isto tako vas potičemo na molitvu za uspjeh referenduma kao i na molitvu za sve naše Hrvatske obitelji. Tekst molitve možete pronaći na naslovnici Župnog lista kao i na Internet stranici katedrale.

4.    U utorak u 19:30 je redoviti susret biblijsko-molitvene zajednice

5.    U četvrtak je Euharistijsko klanjanje u 17:00 sati

6.    U petak 29. studenog u 19:30 sati u velikoj katedralnoj dvorani održat će se prvi ovogodišnji sastanak roditelja prvopričesnika.

7.    U subotu je ministrantski sastanak u 9:00, proba Dječjeg zbora Slavuj u 10:00 i sastanak volontera u 11:00 sati

8.    Sve župne obavijesti i novi broj župnog lista možete pogledati na našoj web- stranici.

9.    Stigao je vjerski tisak: Župni list i Glas Koncila

10.    Prošli tjedan je preminuo naš župljanin Stanko Čerkez. Za pokoj njegove duše i sve naše pokojne izmolimo…

11.     Za sve naše dobročinitelje, bilo duhovne bilo materijalne naravi izmolimo…