Katedrala Mostar

IV. Nedjelja Došašća

1.    U utorak je Badnji dan i posljednja zornica u ovom Došašću. Svete Mise su još u 700 i 730 te navečer Misa Polnoćka.

2.    Misu polnoćku i na Božić u 1100 predvodi biskup Ratko.  Na Božić nakon sv. Mise u 1100 je tradicionalno čestitanje biskupu i božićni prijem u župnoj dvorani na koji ste pozvani svi.

3.    U četvrtak je blagdan sv. Stjepana, svete Mise su kao i nedjeljom.

4.    U petak je sv. Ivan, zaštitnik župe Centar II – Zalik. Glavna misa u sv. Ivana je u 11 sati a u Katedrali su mise kao radnim danom.

5.    U subotu su Nevina dječica. Raspored svetih misa je kao radnim danom a na večernjoj svetoj misi u 18 sati željeli bismo moliti i blagosloviti svu našu djecu.

6.    Pazite na sebe za vrijeme blagdana. Nemojte se napijati ni pijani voziti da ne napravite tragediju ni sebi ni drugome. Posebno vas molimo nemojte bacati petarde i pirotehnička sredstva.

7.    U ime onih koje ste darovali paketom ljubav iskrena i velika hvala. Hvala svim dobročiniteljima. Hvala našim volonterima koji su sudjelovali u Caritasovoj akciji prošle nedjelje kao i pri podjeli paketa ovih posljednjih dana.

8.    U župnom uredu možete nabaviti nove dvanaestolisne, jednolisne i džepne kalendare za iduću godinu, svijeće, te CD hrvatskih božićnih pjesama.

9.    Stigao je vjerski tisak: Župni list, Glas koncila i Crkva na kamenu

10.    Sve župne obavijesti i novi broj župnog lista možete pogledati na našoj web- stranici.

11.    Prošli tjedan je preminula naša župljanka: Janja Primorac Za pokoj njezine duše i sve naše pokojne izmolimo…

12.    Za sve naše dobročinitelje, bilo duhovne bilo materijalne naravi izmolimo…