Katedrala Mostar

II. KORIZMENA NEDJELJA

1.    U utorak navečer s molitvom krunice i sv. Misom, započinjemo pobožnost 13. utoraka na čast sv. Ante. Biblijsko-molitvena zajednica ima svoj redoviti susret utorkom u 19.30.

2.    U utorak u 20 sati u Velikoj katedralnoj dvorani održava se korizmena tribina za mlade na temu: Ispovijed – sakrament duhovnog mira. Susret će započeti kratkim scenskim prikazom koji će prirediti naši mladi.

3.    U srijedu je svetkovina sv. Josipa, zaštitnika, mostarsko-duvanjske biskupije. Raspored sv. Misa je kao nedjeljom. Za vrijeme sv. Mise u 11.00 sati pjevat će djeca iz vrtića sv. Josipa iz Mostara. Svečana sv. Misa je u 18.00 sati, na kojoj će biti više biskupa koji započinju zasjedanje Biskupske konferencije.

4.    U četvrtak je redovito Euharistijsko klanjanje u 17.00 a u petak je pobožnost križnog puta u 17.30.

5.    Roditeljski sastanak za roditelje krizmanika održat će se u petak 21. ožujka s početkom u 19.30 sati u Velikoj katedralnoj dvorani.

6.    U subotu 22. ožujka udruga Moj grad organizira pošumljavanje Huma. Pozivamo sve vas koji ste voljni pomoći da se okupimo u i subotu u 10.00 sati kod prve postaje na podnožju Huma ili na Rondou za one koji nemaju osobni prijevoz. Sve ostalo je osigurano: alat, jelo i piće.

7.    Stigao je katolički tisak: Crkva na Kamenu, Glas koncila i Radosna vijest.

8.    Prošli tjedan su preminuli: Andrija Cipetić i Ante Ćorić. Za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne izmolimo…

9.    Za sve naše dobročinitelje, bilo duhovne bilo materijalne naravi izmolimo…