Katedrala Mostar

NAJAVLJUJEMO: OBITELJSKO HODOČAŠĆE NA TRSAT

logoMostarski dekanat organizira ove godine obiteljsko hodočašće na Drugi nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji koji će se održati u Trsatu kod Rijeke 19. travnja ove godine. Dvije su mogućnosti prijave:
1. Župa sv. Petra i Pavla organizira dvodnevno hodočašće koje uključuje odlazak u Padovu, obilazak svetišta sv. Leopolda Mandića i sv. Ante Padovanskog, noćenje u Crikvenici te sudjelovanje na susretu obitelji u Trsatu. Polazak je ispred franjevačke crkve u petak 17. 4. navečer u 20.00 sati, a povratak u nedjelju 19. 4. u večernjim satima. Cijena po osobi je 160 KM, a za djecu mlađu od 12 godina 80 KM.
2. Župa sv. Mateja organizira jednodnevno hodočašće koje uključuje odlazak direktno u Trsat na nacionalni susret hrvatskih katoličkih obitelji. Polazak je u subotu 18. 4. ispred crkve sv. Mateja na Rudniku točno u ponoć. Povratak je u nedjelju 19. 4. u večernjim satima. Cijena po osobi je 50 KM, a za djecu mlađu od 12 godina 30 KM.
Prijaviti se može najkasnije do 1. travnja. Hodočašće je isključivo obiteljskoga karaktera te se stoga ne mogu prijavljivati supružnici bez bračnoga druga. Samo zajedno. Za sve ostale detaljnije informacije možete se obratiti župne urede sv. Petra i Pavla i sv. Mateja.