Katedrala Mostar

I. KORIZMENA NEDJELJA

1. Župni vjeronauk održava se po redovitom rasporedu.

2. Danas naša župa organizira Križni put na Hum s početkom u 15.00 sati kod prve postaje. Pozivamo vjernike na sudjelovanje.

3. U subotu 3. ožujka organizira se Biskupijsko hodočašće na grob blaženog Alojzija Stepinca u Zagreb. Prijave za naše župljane su u Župnom uredu najkasnije do 20. veljače kako bi na vrijeme mogli organizirati autobuse. Polazak na hodočašće predviđa se u noći 3. ožujka a povratak iz Zagreba isti dan u popodnevnim satima. Cijena autobusne karte je 50 KM.

4. Naša župa 11. ožujka na IV. Korizmenu nedjelju organizira korizmeno pokorničko hodočašće u Svetište Kraljice Mira – Hrasno. Prijave su moguće u župnom uredu.

5. U ponedjeljak u 20.00 sati u kripti sv. Josipa molit će se Križni put za mlade. Pozivamo sve naše mlade na sudjelovanje i molitvu.

6. Biblijsko-molitvena zajednica ima svoj susret u utorak u 19.30.

7. U srijedu, petak i subotu su kvatre, posvećene molitvi za obraćenje.

8. U četvrtak je redovito Euharistijsko klanjanje u 17.00.

9. U petak je pobožnost Križnog puta u 17.30.

10. Ministranti, pjevači i volonteri imaju svoje susrete u subotu po ustaljenom rasporedu.

11. Tečaj priprave za sakramentalni brak održava se od 2. do 4. ožujka s početkom u 19.00 sati u Velikoj katedralnoj dvorani. Sudjelovanje je potrebno prijaviti u župnom uredu, telefonski ili e-mailom.

12. Stigao je katolički tisak: Župni list i Glas koncila.

13. Prošli tjedan su preminuli: Anka Aleksić, Lujza Tokić, Štefanija Arapović, Ante Šunjić i Željko Ostojić. Pomolimo se za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne…