Katedrala Mostar

II. KORIZMENA NEDJELJA

  1. U sljedeću nedjelju je Nedjelja Solidarnosti. Cjelokupna milostinja toga dana skuplja se za pomoć siromašnim župama u Bosni i Hercegovini koje imaju manje od 200 vjernika.
  2. Svake nedjelje u 14.00 sati skupina naših vjernika organizira Križni put na Humu. Pozivamo sve vas koji možete na sudjelovanje i molitvu.
  3. Župni vjeronauk održava po redovitom rasporedu iz prvog polugodišta. Sutra započinje vjeronauk i za prvi razred osnovne škole.
  4. Svi susreti i pobožnosti u našoj župi održavaju se sljedeći tjedan po uobičajenom rasporedu.
  5. Još tijekom ovog tjedna moguće su prijave za susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 9. i 10. svibnja 2020. godine u Zagrebu. Mogu se prijaviti mladi počevši od 1. razreda srednje do uključivo 30. godine života.
  6. Roditeljski sastanak za roditelje prvopričesnika održat će se u srijedu 11. ožujka u 19.00 sati u Velikoj katedralnoj dvorani. Oba roditelja su obvezna doći jer će za njih don Pero Miličević održati kratko predavanje.
  7. Roditeljski sastanak za roditelje krizmanika održat će se u petak, 13. ožujka u 19.00 sati u Velikoj katedralnoj dvorani. Oba roditelja su obvezna doći jer će za njih don Krešo Puljić održati kratko predavanje.
  8. U nedjelju 22. ožujka u popodnevnim satima naša župa organizira korizmeno pokorničko hodočašće u svetište Hrasno. Prijave su moguće u župnom uredu do sljedeće nedjelje.
  9. Stigao je katolički tisak: Crkva na Kamenu, Naša Ognjišta i Glas koncila.