Katedrala Mostar

DOŠAŠĆE U ŽUPI KATEDRALA

dosasceZORNICE. U našoj župi 2. prosinca započinjemo sa sv. Misama Zornicama u 6:00, svaki dan osim nedjelje. Prije i za vrijeme svete Mise bit će mogućnost za sakrament sv. ispovijedi.

PAKET LJUBAVI. Biskupijski Caritas Mostar kroz cijelo vrijeme Došašća organizira akciju Paket ljubavi i poziva sve vjernike na sudjelovanje. Svi oni koji žele mogu kupiti namirnice u visini 30 KM i predati kao Paket ljubavi u naš župni ured. Molimo vas da ne stavljate lako kvarljive namirnice. Ukoliko je nekome lakše dati novčani prilog može i to učiniti u našem župnom uredu. Naš Župni Caritas će to podijeliti najpotrebnijima te dio paketa predati Biskupijskom Caritasu. Neka ova akcija bude od pomoći svim vjernicima u otkrivanju smisla suosjećanja s ljudima u potrebi, te rastu osobne vjere.

PRODAJA BOŽIĆNOG NAKITA. Na I. nedjelju došašća – 1. prosinca nakon svih sv. Misa volonteri župnog Caritasa prodavati će ručno izrađeni božićni nakit. Prihod ide  za potrebe župnog Caritasa.

PRODAJA BOŽIĆNE PŠENICE. Na II. nedjelju došašća – 8. prosinca nakon svih sv. Misa naši će volonteri prodavati neposađenu božićnu pšenicu za potrebe župnog Caritasa.