Katedrala Mostar

KATEDRALNI ZBOR MARIJA NASTUPIO U DOMANOVIĆIMA

02Na poziv župnika don Ivana Bebeka, u župnoj crkvi u Domanovićima, u nedjelju 10. studenoga, gostovao je Katedralni mješoviti zbor Marija iz Mostara (oko 50 pjevača), pod vodstvom dirigenta zbora don Nike Luburića i orguljašice s. Mateje Krešić.

Pozdravljajući goste, voditelj euharistijskog slavlja domanovićki župnik don Ivan istaknuo je kako mu je iznimno drago što mu se pružila prilika, da može ugostiti pjevače katedralnog zbora s njihovim voditeljima, jer ga kao bivšeg župnog vikara na to obvezuju lijepe uspomene i sjećanja iz katedralne župe, ali i zato što zbor Marija svojim lijepim pjevanjem svake nedjelje uljepšava liturgijsko slavlje u mostarskoj prvostolnici.

I pobožni je puk toga dana u domanovićkoj crkvi, za vrijeme svete mise i nakon svete mise u polusatnom koncertu, zaista mogao uživati u lijepom pjevanju ovog renomiranog crkvenog zbora.

Za vjernike župe Domanovići bio je to uistinu veliki dan duhovnog osvježenja, a pjevačima katedralnog zbora Marija, kao i njihovim voditeljima, to će gostovanje u župi Domanovići sasvim sigurno ostati u lijepoj uspomeni.

Poželimo katedralnom zboru Marija puno uspješnih nastupa u mostarskoj katedrali, ali i drugdje.