Katedrala Mostar

XXXIII. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    Danas nakon svih Svetih Misa ispred katedrale možete kupiti svijeće po cijeni od 2 KM za Vukovar. Sav prihod ide za socijalno ugrožene obitelji i za studente u Vukovaru. Mi ćemo isto tako u utorak navečer u 18.00 sati slaviti sv. Misu za sve žrtve Vukovara. Nakon mise u utorak u 18.30 pozivamo sve naše mlade da se s upaljenim svijećama ispred katedrale uputimo u Vukovarsku ulicu i odamo počast svim onima koji su položili svoje živote za domovinu.

2.    U utorak u 19.30 je redoviti susret biblijsko-molitvene zajednice.

3.    U četvrtak je Euharistijsko klanjanje u 17.00 sati.

4.    U subotu su redoviti susreti ministranata, pjevača i volontera.

5.    U subotu je sv. Cecilija, zaštitnica pjevanja i pjevača. Zahvaljujemo našim pjevačima svih zborova i predvoditeljima crkvenog pjevanja koji redovito dolaze na probe, sv. Mise ali i druge pobožnosti pod kojima pjevaju. Potičemo sve naše pjevače kao i sve vas vjernike koji sudjelujete na svetim obredima da svojom glasnom pjesmom i molitvom, aktivno sudjelujete na slavljima, kako bi naša liturgija bila što svečanija, Bogu na slavu a nama ljudima na spasenje.

6.    U sljedeću nedjelju za vrijeme sv. Mise u 11.00 sati bit će službeno predstavljanje ovogodišnjih krizmanika župnoj zajednici. Pozivamo sve krizmanike naše župe i njihove roditelje da dođu na ovu sv. Misu.

7.    Slijedeća nedjelja je Nedjelja Krista Kralja – posljednja nedjelja ove liturgijske godine

8.    Sve župne obavijesti i novi broj župnog lista možete pogledati na našoj web- stranici.

9.    Stigao je vjerski tisak: Župni list, Glas Koncila, Naša ognjišta, Radosna vijest i Crkva na kamenu.

10.    Prošli tjedan preminuli su naši župljani: Ines Zovko i Elizabeta Rotim. Za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne izmolimo…

11.    Za sve naše dobročinitelje, bilo duhovne bilo materijalne naravi izmolimo…