Katedrala Mostar

III. NEDJELJA DOŠAŠĆA

1.    Danas je Nedjelja Caritasa i nedjelja Radosti – budući da želimo pomoći siromašnoj braći i sestrama. Naši će volonteri prodavati kolače nakon svetih Misa a vi darujete za to onoliko koliko možete. Za te novce, uz one koje darujete kroz cijelo Došašće, napraviti ćemo Pakete ljubavi.

2.    Večeras u 19.30 u organizaciji Hrvatskog Kulturnog Društva Napredak – Glavna podružnica Mostar, u katedrali će se održat adventski koncert Zbora „Coro Polifonico Cremonese“ iz Italije uz pratnju Simfonijskog orkestra iz Mostara. Ulaz slobodan. Svi ste pozvani na koncert i dobrodošli!

3.    U utorak tijekom večernje sv. Mise, mostarski izviđači će u našu Katedralu donijeti Betlehemsko svjetlo, upaljeno na mjestu Isusova rođenja.

4.    Božićna ispovijed u našoj župi je u četvrtak 18. prosinca. Prije podne u 9.00, a poslije podne u 15.00 i 19.00 sati. Drugim danima ispovijedamo po mostarskim župama kako piše na rasporedu na oglasnoj pločii Župnom listu. Stoga nećemo moći stići ispovijedati pod večernjom svetom misom u katedrali. U četvrtak neće biti euharistijsko klanjanje. Ispovijed djece biti će u subotu 20. prosinca u 11.00 sati. Ispovjedite se ovih dana do nedjelje. Nećemo ispovijedati na Badnju večer ni na Božić.

5.    U subotu 20. prosinca s početkom u 17.00 sati biskup Ratko Perić posvetit će novu Crkvu u Cimu-Ilićima u čast Krista Dobrog Pastira.

6.    U subotu neće biti susreta ministranata, kao ni probe zbora.

7.    Stigao je vjerski tisak: Župni list, Glas koncila, Crkva na kamenu

8.    U župnom uredu možete nabaviti kalendare za iduću godinu i božićne svijeće.

9.    Sve župne obavijesti i novi broj župnog lista možete pogledati na našoj web- stranici.

10.    Stigao je vjerski tisak: Crkva na Kamenu i Glas Koncila

11.    Prošli tjedan su preminul naši župljani: Frano Čović, Nevenka Planinić i Vera Kovač. Za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne izmolimo…

12.    Za sve naše dobročinitelje, bilo duhovne bilo materijalne naravi izmolimo…