Katedrala Mostar

IV. NEDJELJA DOŠAŠĆA

1.    U srijedu je Badnji dan i posljednja zornica u ovom Došašću. Svete Mise su još u 7.00 i 7.30 te navečer Misa Polnoćka.

2.    Misu polnoćku i na Božić u 11.00 predvodi biskup Ratko.  Na Božić nakon sv. Mise u 11.00 je tradicionalno čestitanje biskupu i božićni prijem u župnoj dvorani na koji ste pozvani svi.

3.    U petak je blagdan sv. Stjepana, svete Mise su kao i nedjeljom.

4.    U subotu je sv. Ivan, zaštitnik župe Centar II – Zalik. Glavna misa u sv. Ivana je u 11.00 sati a u Katedrali su mise kao radnim danom.

5.    U nedjelju je Sveta Obitelj i Nevina dječica. Na večernjoj svetoj misi u 18.00 sati željeli bismo moliti i blagosloviti svu našu djecu.

6.    Pazite na sebe za vrijeme blagdana. Nemojte se napijati ni pijani voziti da ne napravite tragediju ni sebi ni drugome. Posebno vas molimo nemojte bacati petarde i pirotehnička sredstva.

7.    U ime onih koje ste darovali paketom ljubav iskrena i velika hvala. Hvala svim dobročiniteljima. Hvala našim volonterima koji su sudjelovali u Caritasovoj akciji prošle nedjelje kao i pri podjeli paketa ovih posljednjih dana.

8.    U župnom uredu možete nabaviti nove dvanaestolisne, jednolisne i džepne kalendare za iduću godinu, svijeće.

9.   Stigao je vjerski tisak: Župni list, Glas koncila i Crkva na kamenu

10.  Prošli tjedan je preminula naša župljanka: Zora Džidić Za pokoj njezine duše i sve naše pokojne izmolimo…

11.    Pomolimo se za naše dobročinitelje…