Katedrala Mostar

IV. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    Sutra je blagdan Prikazanja Gospodinova u Hramu – Svijećnica. Raspored sv. Misa je kao nedjeljom. Za vrijeme svih sv. Misa bit će blagoslov svijeća. Taj dan je i dan posvećenog života, te ćemo moliti za duhovna zvanja. U župnom uredu mogu se nabaviti žute svijeće za blagoslov svijeća na Svijećnicu.

2.    U utorak je spomendan sv. Blaža (Vlahe). Raspored sv. Misa je kao radnim danom a nakon misa bit će blagoslov grla – grličanje.

3.    Biblijsko-molitvena ima svoj susret u utorak u 19.30.

4.    U četvrtak je redovito Euharistijsko klanjanje u 17.00.

5.    U subotu je ministrantski sastanak u 9.00, proba Dječjeg zbora Slavuj u 10.00  sastanak volontera u 11.00 Proba Zbora Mladih sv. Josip u 13.00 sati.

6.    Udruga umirovljenika Mostar, organizira hodočašće u Kotor, prigodom proslave sv. Tripuna. Polazak je u sljedeću nedjelju u 6.00 sati iz ulice Kralja Zvonimira. Zainteresirani umirovljenici mogu se prijaviti na mobitel 063 462 109.

7.    Komisije Biskupskih konferencija u hrvatskom narodu, provode veliko istraživanje o stradanju hrvatskoga naroda u II. svjetskom ratu i poraću te žele doći do svakoga pojedinca koji je poginuo u tome periodu ili stradao zbog ratnih posljedica. Poštovani župljani, molimo Vas za suradnju u prikupljanju podataka o svima onima (svima Vašima) koji su stradali u II. svjetskom ratu i poraću. Potrebni formulari koji se trebaju ispuniti i kasnije dostaviti mogu se pridignuti u župnom uredu.

8.    Stigao je katolički tisak: Župni list, Glas koncila, Radosna vijest i Naša ognjišta.

9.    U prošlom tjednu preminuli su: Mirko Marijanović, Gojko Mišić i Anka Komadina. Za pokoj njegovih duša i sve naše pokojne izmolimo…

10.     Za sve naše dobročinitelje, bilo duhovne bilo materijalne naravi izmolimo…