Katedrala Mostar

V. USKRSNA NEDJELJA

1.    Čestitamo još jednom slavlje prve sv. Ispovijedi i sv. Pričesti našim dragim prvopričesnicima, njihovim roditeljima, braći i sestrama. A svima koji su pomogli oko organizacije slavlja još jednom iskreno zahvaljujemo. DVD i slike od Pričesti možete podignuti za osam dana u Foto – studiju Anigo u ulici Stjepana Radića preko puta Đačkog doma. Pozivamo prvopričesnike na vjeronauk u utorak prema redovitom rasporedu i neka tada ponesu i vrate svoje prvopričesničke haljine i pojaseve. U iduće tri nedjelje svi prvopričesnici trebaju doći i sudjelovati na sv. Misi u 9.00 sati

2.    Završile su prijave naših župljana koji putuju autobusom za susret s papom u Sarajevu. Ako netko želi ići autom, može se još prijaviti u ured, a broj mjesta je ograničen. Ostale informacije o putovanju, pridizanju karata i plaćanju autobusa, bit će objavljivane u Župnom listu, internet stranici naše župe i oglasima.

3.    Zbog nedovoljnog broja prijavljenih otkazuje se u nedjelju hodočašće u Hrasno.

4.    Sv. Misa na groblju Šoinovac je sljedeće nedjelje u 11.00 sati

5.    U utorak je pobožnost na čast sv. Ante, te biblijsko molitvena zajednica u 19.30

6.    U srijedu, 6. svibnja u 12.00 sati u katedrali biskup Ratko Perić slavit će sv. Misu za sve maturante grada Mostara.

7.    U četvrtak je redovito Euharistijsko klanjanje u 17.00 sati.

8.    Od 8. do 10. svibnja u 19.00 sati održava se u našoj župi tečaj priprave za sakramentalni brak. Sudjelovanje je potrebno prijaviti osobno, telefonski ili e-mailom.

9.    Stigao je katolički tisak: Glasa Koncila i Župni list.

10.    U prošlom tjednu umrla je naša župljanka  Matija Sesar. Za pokoj njezine duše i sve naše pokojne izmolimo …

11.    Za sve naše dobročinitelje, bilo duhovne bilo materijalne naravi, izmolimo…