Katedrala Mostar

I. NEDJELJA DOŠAŠĆA

1.    Danas je I. Nedjelja Došašća. Od sutra započinjemo sa sv. Misama zornicama u 6.00 sati, koje ćemo slaviti svakim danom, osim nedjeljom. Svakoga jutra će biti prigoda za sv. Ispovijed.

2.    Sljedeću nedjelju nakon svih svetih misa naši volonteri će prodavati neposijanu božićnu pšenicu i božićni nakit koji su sami izradili za potrebe Župnog Caritasa.

3.    Biskupijski Caritas Mostar kroz cijelo vrijeme Došašća organizira akciju Paket ljubavi i poziva sve vjernike na sudjelovanje. Svi oni koji žele mogu kupiti namirnice u visini 30 KM i predati kao Paket ljubavi u naš župni ured. Molimo vas da ne stavljate lako kvarljive namirnice. Ukoliko je nekome lakše dati novčani prilog može i to učiniti u našem župnom uredu. Naš Župni Caritas će to podijeliti najpotrebnijima te dio paketa predati Biskupijskom Caritasu.

4.    U utorak u 19.30 je redoviti susret biblijsko-molitvene zajednice a četvrtak je Euharistijsko klanjanje u 17.00 sati.

5.    Ovaj tjedan su prvi petak, subota i nedjelja u mjesecu.

6.    U subotu je ministrantski sastanak u 9.00, proba Dječjeg zbora Slavuj u 10.00 i sastanak Volontera Caritasa u 11.00 sati.

7.    Stigao je vjerski tisak: Župni list i Glas Koncila

8.     U ime Božje i po zakonu Svete Majke Crkve sakrament kršćanske ženidbe žele sklopiti:
– Robert Zovko sin Milenka i Marija r. Draguljić i Tea Šunjić, kći Vjekoslava i Stane r. Rupar.
– Dario Brekalo sin Petra i Mare r. Kraljević i Marijana Duspara kći Mije i Božice r. Goluža .
– Franjo Barbarić sin Joze i Vinke r. Ivanković i Dragica Jakovljević kći Karla i Mare r. Šarić.

9.    Prošli tjedan preminuo je  naš župljanin: Drago Anić. Za pokoj njegove duše i sve naše pokojne izmolimo…