Katedrala Mostar

SVETA OBITELJ

1.    Prijavnice za blagoslov obitelji možete dostaviti u župni ured još do večeras nakon večernje sv. Mise. Zbog blagoslova obitelji župni ured raditi će samo nakon jutarnje i večernje sv. Mise.

2.    Sutra je blagdan nevine dječice. Na večernjoj sv. misi u 18.00 sati željeli bismo blagosloviti svu našu malu djecu. Pozivamo roditelje da povedu djecu na misu i blagoslov.

3.    U četvrtak je posljednji dan ove 2015. godine. U 18.00 sati slavit ćemo sv. Misu Zahvalnicu za sva dobročinstva koja smo do Boga primili u protekloj godini.

4.    U petak je Nova Godina i Svetkovina Marije Bogorodice. Svete mise u katedrali su kao nedjeljom.

5.    Slijedeći tjedan su prvi petak, subota i nedjelja u mjesecu.

6.    U subotu, 2. siječnja u 18.00 sati služit ćemo svetu misu za našu mladež i kršćansku obitelj. Dođite na tu misu u što većem broju!

7.    Tečaj priprave za brak u našoj župi održat će se od 8. do 10. siječnja 2016. Godine s početkom u 1900 sati. Sudjelovanje je potrebno prijaviti telefonski, e-mailom ili osobno u župnom uredu.

8.    U župnom uredu možete nabaviti nove dvanaestolisne, jednolisne i džepne kalendare za iduću godinu.

9.    Kroz protekli mjesec preminuli su naši župljani: Nevenka Nikolić, Srećko Božić, Stanka Vuković i Nikola Mišić. Za pokoj njihovih duša izmolimo…

10.    Za sve naše dobročinitelje, bilo duhovne bilo materijalne naravi izmolimo…