Katedrala Mostar

XXXI. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    U ponedjelak prigodom blagdana Svih Svetih i Dušnog dana u Katedrali s početkom u 10.30 slavit će se sv. Misa za sve poginule hrvatske branitelje.

2.    Raspored sv. Misa u Katedrali na Svi Svete je kao nedjeljom. Sveta misa na groblju Masline je na Svi Svete u 11.00 sati. Na blagdan Svih Svetih nema župnog vjeronauka.

3.    Raspored sv. Misa na Dušni dan u Katedrali je kao radnim danom, a na groblju Šoinovac sv. Misa je u 11.00 sati.

4.    Kao što smo do sada najavljivali u našoj župi od 13. do 20. studenog održat će se “Pučke misije”. Voditelji će biti svećenici salezijanci: don Damir Stojić i don Mihovil Kurkut. Naglašavamo da je cjelokupni večernji program svih ovih dana otvoren za sve vjernike, osim dva predavanja u 19.00 sati za koje izričito piše da su samo za mlade. Pozivamo sve vas vjernike na sudjelovanje. Program i raspored možete naći u: Župnom listu, Oglasnim pločama i Internet stranici naše župe.

5.    Tečaj priprave za brak održava se u našoj župi od 4. do 6. studenog u 19.00 sati u Katedralnoj dvorani. Sudjelovanje je potrebno prijaviti osobno, telefonski ili e-mailom

6.    U utorak je susret Biblijsko-molitvene zajednice u 19.30 u kripti sv. Josipa.

7.    U srijedu u 20.00 sati je susret Hrvatske katoličke mladeži u kripti sv. Josipa. Počinje priprava za susret Mladih u Vukovaru.

8.    U četvrtak će u našoj katedrali biti organizirano cjelodnevno Euharistijsko klanjanje od 8.00 do 18.00 sati a nakana je molitva za naše pokojne.

9.    Sljedeći tjedan su prvi petak, subota i nedjelja u mjesecu.

10.    Ministranti, pjevači i Volonteri imaju svoje susrete u subotu po redovitom rasporedu.

11.    Stigao je katolički tisak: Glas koncila.

12.    U ime Božje i po zakonu Crkve, sakrament kršćanske ženidbe žele sklopiti:
– Boris Krtalić, sin Zorana i Lidije r. Cvitanović; i Jelena Zeljko, kći Damira i Anđe r. Brnada. Ako netko zna za kakvu zapreku za ovo vjenčanje dužan je javiti u župni ured

13.    Pomolimo se za uspjeh Pučkih misija u našoj župi. Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu…