Katedrala Mostar

II. KORIZMENA NEDJELJA

1.    Naša župa 26. ožujka na IV. Korizmenu nedjelju organizira korizmeno pokorničko hodočašće u Svetište Kraljice Mira – Hrasno. Prijave su moguće u župnom uredu do sljedeće nedjelje. Opširnije o programu hodočašća može se saznati u župnom uredu.

2.    Danas skupina vjernika organizira Križni put na Hum s početkom u 14.00 sati kod prve postaje. Uz njih će biti i svećenik. Pozivamo vjernike na sudjelovanje.

3.    U ponedjeljak u 20.00 sati u kripti sv. Josipa molit će se Križni put za mlade. Pozivamo sve naše mlade na sudjelovanje i molitvu.

4.    Pobožnost 13 utoraka u čast sv. Ante za¬počinjemo u utorak 14. ožujka s početkom u 17.30.

5.    Biblijsko-molitvena zajednica ima svoj susret u utorak u 19.30.

6.    Roditeljski sastanak za roditelje prvopričesnika održat će se u srijedu 15. ožujka u 19.00 sati u Velikoj katedralnoj dvorani. Oba roditelja su obvezna doći jer će njima nakon informacija vjeroučitelja, don Krešo Puljić održati kratko predavanje.

7.    U srijedu u 20.00 sati je susret Hrvatske katoličke mladeži i priprema kateheza za susret mladih u Vukovaru.

8.    U četvrtak je redovito Euharistijsko klanjanje u 17.00.

9.    Roditeljski sastanak za roditelje krizmanika održat će se u četvrtak, 16. ožujka u 19.00 sati u Velikoj katedralnoj dvorani. Oba roditelja su obvezna doći jer će njima nakon informacija vjeroučitelja, don Mladen Šutalo održati kratko predavanje.

10.    U petak je pobožnost križnog puta u 17.30.

11.    Ministranti, pjevači i volonteri imaju svoje susrete u subotu po ustaljenom rasporedu.

12.     U sljedeću nedjelju je „Nedjelja solidarnosti s potrebnim župama i vjernicima u Bosni i Hercegovini“. Cjelokupna milostinja od sljedeće nedjelje ide u tu svrhu.

13.    Stigao je katolički tisak: Crkva na Kamenu, Glas koncila i Naša Ognjišta.