Katedrala Mostar

V. KORIZMENA NEDJELJA

1. Sutra je svetkovina sv. Josipa, zaštitnika naše biskupije. Raspored sv. Misa je kao nedjeljom. Svečana sv. Misa je u 18.00 sati uz suslavlje više biskupa. Zbog toga sutra nema župnog vjeronauka a djeca su dužna doći na Misu. Večernju Misu prenosi Radio Marija BiH.

2. Još samo danas će biti nedjeljni križni put na Humu u 15.00 sati kod prve postaje.

3. U utorak započinjemo pobožnost 13 utoraka na čast sv. Ante s početkom u 17.30.

4. Sve pobožnosti i molitveni susreti održavaju se po ustaljenom rasporedu.

5. Sljedeći tjedan je posvećen molitvi protiv psovke.

6. U srijedu je uskrsna ispovijed starih i bolesnih župljana. Molimo vas da prijavite one bolesnike kod kojih do sada nismo dolazili.

7. U subotu u 11.00 sati je uskrsna ispovijed školske djece u katedrali. Neće biti ministrantskog sastanka jer svećenici ispovijedaju po drugim župama.

8. Cjeloviti raspored ispovijedi u župama možete pročitati na oglasnoj ploči i Župnom listu. Molimo vas držite se rasporeda u dane kada je ispovijed u pojedinoj župi jer će biti više svećenika. U dane kada je navečer ispovijed u drugim župama nema ispovijedanja za vrijeme večernje sv. Mise u katedrali.

9. Sljedeća nedjelja je Cvjetnica. Na sv. Misama, ponudit ćemo vam maslinove grančice te ih blagosloviti. Za grančice će biti zaduženi jedino naši volonteri Caritasa koji će se nalaziti na Glavnom ulazu u katedralu, te ispred Kripte sv. Josipa. Vaši dobrotvorni prilozi idu za siromašne. Svi ostali prodavači koji budu prodavali grančice izvan crkvenog dvorišta nemaju dopuštenje za to od našeg župnog ureda. Na Cvjetnicu neće biti sv. Mise u 11.00 sati jer će na Misi u 10.00 sati biti svečana procesija i pjevanje Muke Isusove koju predvodi biskup Ratko. Misu prenosi Radio Marija.

10. Stigao je tisak: Župni list, Glas koncila i Radosna Vijest.

11. Prošli tjedan preminuli su: Ivo Zovko i Apolonija Andričević. Za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne izmolimo…