Katedrala Mostar

II. NEDJELJA DOŠAŠĆA

 1. Danas nakon svih sv. misa naši volonteri će vam ponuditi neposijanu Božićnu pšenicu. Možete ostaviti dobrovoljni prilog za siromašne.
 2. Sve župne aktivnosti i pobožnosti, osim u subotu, održavaju se po redovitom rasporedu.
 3. I ove godine nakon Božića imat ćemo blagoslov i pohod obiteljima na području župe Katedrala. Svi oni koji su se prijavili prošlih godina bit će posjećeni. Ako se netko novi želi prijaviti, može pridignuti prijavnicu za blagoslov u župnom uredu te je popuniti i dostaviti do 23. prosinca.
 4. U srijedu je ispovijed starih i bolesnih župljana. Ako ima tko novi prijavite u Župni ured.
 5. Sljedeći tjedan u srijedu, petak i subotu su kvatre posvećene zahvali Bogu za dobročinstva
 6. U subotu je ispovijed školske djece u Katedrali u 1100 sati.
 7. Sljedeća nedjelja je Nedjelja Caritasa. Tijekom sv. Mise u 1100 pjevat će djeca iz „Dječjeg vrtića sv. Josip“. Cjelokupna milostinja sa svih misa toga dana ide za potrebe Caritasa.
 8. Sljedeće nedjelje naši će naši volonteri nakon svih Sv. misa ponuditi kolače. Stoga molimo sve vas domaćice koje možete napraviti kolače da ih tijekom dana u subotu 15. prosinca od 900 do 1700 donesete i predate našim volonterima, u prostorije Pastoralnog Centra-ispod Katedrale, ulaz od Radobolje. Unaprijed vam zahvaljujemo.
 9. Biskupijski Caritas Mostar kroz cijelo vrijeme Došašća organizira akciju Paket ljubavi. Mogu se kupiti namirnice u visini 30 KM i predati kao Paket ljubavi u naš župni ured. Ukoliko je nekome lakše dati novčani prilog može i to učiniti u našem župnom uredu.
 10. U župnom uredu se mogu nabaviti kalendari za iduću godinu i žute svijeće.
 11. Stigao je vjerski tisak: Župni list, Crkva na Kamenu, Glas koncila.