Katedrala Mostar

DUHOVI

  1. Sutra je svetkovina Marije Majke Crkve. Za sve nas župljane Katedrale je zapovjedna svetkovina. Dužni smo svi doći na sv. misu, a raspored sv. Misa je kao nedjeljom. U 1800 sati je svečana sv. Misa. Prije večernje sv. mise molit ćemo Gospinu krunicu na trgu ispred katedrale.
  2. Završili smo s župnim vjeronaukom za ovu školsku godinu. Prigodom završetka školske i vjeronaučne godine, od 17. do 19. lipnja i ove godine organiziramo vjeronaučnu olimpijadu za katedralne vjeroučenike koja bi se sastojala od molitve, vjeronaučnih kvizova te igara na otvorenom. Ovaj događaj uključuje djecu od završenog 3. do završenog 8. razreda. Prijave su u župnom uredu. Participacija za sudjelovanje iznosi 10 KM.
  3. U utorak je pobožnost na čast sv. Ante u 17.30 i biblijsko-molitvena zajednica u 19.30.
  4. U utorak navečer u 18.00 sati slavit ćemo sv. Misu za sve poginule branitelje IV. Bojne, kao i za sve poginule, nestale i umrle hrvatske branitelje.
  5. Sljedeći tjedan u srijedu, petak i subotu su kvatre.
  6. U četvrtak je spomendan sv. Ante Padovanskog. Raspored sv. Misa je kao radnim danom.
  7. U četvrtak je Euharistijsko klanjanje u 17.00.
  8. U sljedeću subotu 15. lipnja organiziramo ministrantski izlet. Pozivamo naše ministrante da dođu u 8.00 sati kraj župnog ureda kako bi na vrijeme mogli krenuti.
  9. Stigao je katolički tisak: Crkva na Kamenu i Glas Koncila.
  10. Prošli tjedan preminuli su: Rudo Bandić i Mile Čule. Pomolimo se za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne…