Katedrala Mostar

XII. NEDJELJA KROZ GODINU

  1. Pozivamo ovogodišnje krizmanike katedralne župe da dođu sutra u 11.00 sati na kratki susret i dogovor zbog planiranog izleta.
  2. Sutra je svetkovina sv. Ivana Krstitelja. Raspored sv. Misa je kao radnim danom.
  3. Sutra navečer s početkom u 20.00 sati je humanitarni koncert duhovne glazbe na Širokom Brijegu kojeg organizira humanitarna udruga Fra Mladen Hrkać.
  4. U četvrtak je redovito Euharistijsko klanjanje u 17.00 sati.
  5. U petak je Presveto Srce Isusovo. Raspored sv. Misa u Katedrali je kao radnim danom. Srce Isusovo se svečano slavi u našoj susjednoj župi Potoci. Svečana misa je u 18.00 sati.
  6. U subotu na svetkovinu sv. Petra i Pavla, 29. lipnja 2019. u Katedrali s početkom u 10.00 sati, mostarsko-duvanjski biskup mons. Ratko Perić, ako Bog da za svećenike će zarediti petoricu kandidata. Među njima je i naš župljanin don Petar Filipović.
  7. U našoj susjednoj župi na svetkovinu sv. Petra i Pavla slavit će se svečana sv. Misa u 18.00 sati.
  8. U sljedeću nedjelju 30. lipnja 2019. u Katedrali s početkom u 11.00 sati don Petar Filipović će slaviti svoju Mladu Misu. Mladomisnik poziva sve župljane na ovu veliku svečanost za našu župnu zajednicu. Svi župljani koji nakon sv. Mise žele sudjelovati na mladomisničkom ručku u Svečanoj dvorani “Afrodita” na Sretnicama neka preuzmu pozivnicu u našem župnom uredu. Mladomisnik Vas sve s radošću poziva i očekuje.
  9. Stigao je katolički tisak: Glas Koncila.
  10. U ime Božje i po zakonu Crkve sakrament kršćanske ženidbe žele sklopiti: – Luka Brlenić, sin Zorana i Snježane r. Bosilj, i Dajana Marijanović, kći Dragana i Mladenke r. Ignjatović. Ako netko zna za kakvu zapreku za vjenčanje dužan je javiti ovom župnom uredu

11. Prošli tjedan preminuli su: Manda Lasić, Vlado Kvesić i Drago Novak. Pomolimo se za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne…