Katedrala Mostar

I. NEDJELJA DOŠAŠĆA

  1. Raspored sv. Misa u Katedrali do Božića je: od ponedjeljka do subote – zornica u 6.00 i večernja sv. Misa u 18.00 sati. Sve jutarnje zaprimljene sv. Mise, planirane u 7.00 i 7.30 do Božića služit će se obje za vrijeme zornice u 6.00. Svi vjernici koji su imali zapisane i najavljene sv. Mise za svoje pokoj¬ne u jutarnjim terminima od 17. do 28. studenog a koji se dosad nisu javili, neka ovih dana na¬zovu župni ured kako bi se dogovorili o terminu i vremenu služenja sv. misa. Raspored sv. Misa nedjeljom ostaje nepromijenjen. Župni ured radi danas nakon misa a kroz idući tjedan: nakon zornice, te od 15.00 do 17.00 sati. Župni vjeronauk neće se održavati do Božića. Svećenici su dostupni za hitne slučajeve i razgovor preko župnog telefona ili e-maila. Prigoda za sv. Ispovijed bit će svakog dana tijekom došašća prije sv. Misa.
  2. U sljedeću nedjelju nakon svih svetih misa naši volonteri će prodavati neposijanu božićnu pšenicu. Stoga vas molimo: Ne kupujte pšenicu drugdje jer vaš dobrovoljni prilog ide za naš Župni Caritas.
  3. Biskupijski Caritas Mostar kroz cijelo vrijeme Došašća organizira akciju Paket ljubavi i poziva sve vjernike na sudjelovanje. Svi oni koji žele mogu kupiti namirnice u visini 30 KM i predati kao Paket ljubavi u naš župni ured. Molimo vas da ne stavljate lako kvarljive namirnice. Ukoliko je nekome lakše dati novčani prilog može i to učiniti u našem župnom uredu. Naš Župni Caritas će to podijeliti najpotrebnijima te dio paketa predati Biskupijskom Caritasu.
  4. Sljedeći tjedan su prvi petak, subota i nedjelja u mjesecu.
  5. Kalendare za iduću godinu i žute svijeće moći ćete nabaviti od sljedećeg tjedna u župnom uredu.
  6. Stigao je katolički tisak: Župni list i Glas koncila (više brojeva).
  7. Prošli tjedan su preminuli: Stanko Cvitković, Ruža Kraljević, Zoran Lasić i Janja Lasić. Pomolimo se za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne.