Katedrala Mostar

III. NEDJELJA DOŠAŠĆA

  1. Raspored sv. Misa u Katedrali do Božića je: od ponedjeljka do subote – zornica u 6.00 i večernja sv. Misa u 18.00 sati. Sve jutarnje zaprimljene sv. Mise, planirane u 7.00 i 7.30 do Božića služit će se obje za vrijeme zornice u 6.00. Raspored sv. Misa nedjeljom ostaje nepromijenjen. O rasporedu misa nakon Božića bit ćete informirani sljedeće nedjelje. Župni ured otvoren je u uobičajeno radno vrijeme. Prigoda za sv. Ispovijed vjernika bit će svakog dana tijekom došašća prije sv. Misa, te svaki dan od 11.00 do 12.00 sati a popodne od 17.00 sati. Nemojte čekati posljednje dane za ispovijed jer neće biti organizirana velika ispovijed uoči Božića na koju smo do sada navikli.
  2. Biskupijski Caritas Mostar kroz cijelo vrijeme Došašća organizira akciju Paket ljubavi. Mogu se kupiti namirnice u visini 30 KM i predati kao Paket ljubavi u naš župni ured. Ukoliko je nekome lakše dati novčani prilog može i to učiniti u našem župnom uredu.
  3. U četvrtak naša župa organizira cjelodnevno Euharistijsko klanjanje od 6.30 do 18.00 sati. Molit ćemo za naš Hrvatski narod da dobri Bog u svojoj providnosti nama upravlja i providi nam sretnu i blagoslovljenu budućnost. Taj dan kroz cijelo vrijeme molitve u Katedrali bit će prigoda za sv. Ispovijed.
  4. U sljedeću nedjelju nakon 12 godina održavanju se Izbori u Mostaru. Izađimo svi na birališta.
  5. U župnom uredu mogu se nabaviti kalendari za iduću godinu i žute svijeće.
  6. Stigao je vjerski tisak: Župni list, Glas koncila i Crkva na kamenu.
  7. Prošli tjedan preminuli su: Olga Marić, Berto Ferjančić i Matija Perić. Pomolimo se za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne…