Katedrala Mostar

XXXIII. NEDJELJA KROZ GODINU

  1. Poštovani vjernici! Zbog novonastale situacije s korona virusom u župnoj kući do daljnjega radnim danom će se slaviti sv. Mise samo u 18.00 sati. Sve zaprimljene misne nakane u jutarnjim terminima bit će odslužene kada se za to steknu uvjeti. O detaljima se možete informirati telefonski. Raspored sv. Misa nedjeljom zasad ostaje nepromijenjen. Župni ured je zatvoren. Župni vjeronauk i ostale aktivnosti neće se održavati dok se situacija ne popravi. Svećenici su dostupni za hitne slučajeve i razgovor preko župnog telefona: 036 331 353 ili e-maila: katedrala.mostar@gmail.com. Sve ostale informacije i promjene u radu župe bit će objavljene na internet stranici. Ostanimo povezani u zajedničkoj molitvi!
  2. U ime Božje i po zakonu Crkve sakrament svetog reda đakonata žele primiti:
    Bogoslov Ivan Aničić, sin Anđelka i Ružice r. Jurić iz naše Katedralne župe.
    Bogoslov Branimir Bevanda, sin Vlade i Nevenke r. Barbarić iz župe sv. Mateja Mostar a koji se nalazi na pastoralnoj praksi u našoj župi.
    Ako netko zna za kakvu ozbiljnu zapreku za njihovo đakonsko ređenje, dužan je javiti je u Župni ured ili Biskupski Ordinarijat Mostar.
  3. Stigao je katolički tisak: Župni list, Glas koncila i Radosna vijest.
  4. Kroz protekla dva tjedna preminuli su: Ruža Budimić, Mirko Šarac, Žarko Marijanović, Mirko Radoš, Blago Bebek i Gojko Vučić. Pomolimo se za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne…