Katedrala Mostar

V. KORIZMENA NEDJELJA

1. Župni vjeronauk još ovaj tjedan održava se po redovitom rasporedu.

2. Sve pobožnosti i molitveni susreti održavaju se po ustaljenom rasporedu.

3. Sljedeći tjedan je posvećen molitvi protiv psovke.

4. Prigoda za sv. Ispovijed u našoj župi bit će kroz idući tjedan svakog dana od 10.00 do 12.00 i od 17.00 do 19.00 sati. Nemojte čekati posljednje dane pred Uskrs jer neće biti prigoda za ispovijed zbog priprema velike dane uoči Uskrsa.

5. U petak navečer nakon večernje sv. Mise u Katedrali će biti održan korizmeni koncert u organizaciji Hrvatskog kulturnog društva Napredak – Glavna podružnica Mostar. Koncert će biti posvećen našem pokojnom don Niki Luburiću, dugogodišnjem voditelju naših crkvenih zborova.

6. Sljedeća nedjelja je Cvjetnica. Na sv. Misama, ponudit ćemo vam maslinove grančice te ih blagosloviti. Za grančice će biti zaduženi jedino naši volonteri Caritasa koji će se nalaziti na Glavnom ulazu u katedralu, te ispred Kripte sv. Josipa. Vaši dobrotvorni prilozi idu za siromašne. Svi ostali prodavači koji budu prodavali grančice izvan crkvenog dvorišta nemaju dopuštenje za to od našeg župnog ureda. Na Cvjetnicu neće biti sv. Mise u 11.00 sati jer će na Misi u 10.00 sati biti svečana procesija i pjevanje Muke Isusove koju predvodi biskup Petar.

7. Ministranti i volonteri imaju svoje susrete u subotu po ustaljenom rasporedu.

8. Stigao je katolički tisak: Glas koncila i Radosna vijest.

9. Prošli tjedan preminuo je: Pero Božić. Pomolimo se za pokoj njegove duše i sve naše pokojne.