Katedrala Mostar

III. USKRSNA NEDJELJA

1. Župni vjeronauk, pobožnosti i susreti u našoj župi kroz idući tjedan održavaju se po redovitom rasporedu.

2. Roditeljski sastanak za roditelje prvopričesnika održat će se sutra u Velikoj katedralnoj dvorani s početkom u 19.00 sati.

3. Roditeljski sastanak za roditelje krizmanika održat će se u srijedu 28. travnja u Velikoj katedralnoj dvorani s početkom u 19.00 sati.

4. Sv. Misa i blagoslov polja na groblju Masline je u sljedeću nedjelju u 11.00 sati, a na groblju Šoinovac 16. svibnja u 11.00 sati. Rasporede na ostalim grobljima možete pročitati u Župnom listu i na našoj Internet stranici.

5. Zbog pogoršane zdravstvene situacije u posljednjih nekoliko tjedana pozivamo vjernike da se pridržavate mjera o okupljanjima. Koliko god je to moguće izbjegavajmo masovniji ulazak unutar prostora katedrale, kako radnim danom tako i nedjeljom, te sv. Misu pratite na vanjskom prostoru ispred katedrale. Tako ćemo zaštititi sebe i druge te ćemo izbjeći opasnost plaćanja kazni.

6. Stigao je katolički tisak: Župni list i Glas Koncila.

7. U ime Božje i po zakonu Crkve sakrament kršćanske ženidbe žele sklopiti:
– Marko Cvitković, sin Gojka i Ivanke r. Grle, i Ana Krezić, kći Pave i Ruže r. Šunjić.
– Marko Karaga, sin Gorana i Jadranke r. Marić, i Ivana Golemac, kći Miljenka i Zdenke r. Pandža.
Ako netko zna za kakvu zapreku za vjenčanja dužan je javiti ovom župnom uredu

8. Prošli tjedan preminuli su: Slavica Zovko, Vladimir Pavković, Radojka Soče, Marinko Brekalo, Neda Kajan i Marica Banović. Pomolimo se za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne.