Katedrala Mostar

IV. USKRSNA NEDJELJA

1. Župni vjeronauk, pobožnosti i susreti u našoj župi kroz idući tjedan održavaju se po redovitom rasporedu.

2. Roditeljski sastanak za roditelje krizmanika održat će se u srijedu 28. travnja u Velikoj katedralnoj dvorani s početkom u 19.00 sati.

3. U petak navečer u 18.00 sati slavit ćemo sv. Misu za Petra Zrinskog i Frana Krstu Frankopana prigodom 350. obljetnice njihove smrti.

4. Sljedeći tjedan su prva subota i nedjelja u mjesecu.

5. OBAVIJESTI ZA PRVOPRIČESNIKE. Prva sv. Ispovijed prvopričesnika i ispovijed roditelja je u subotu 1. svibnja u 10.00 sati. Zatim slijedi generalna proba slavlja prve sv. pričesti i podjela prvopričesničkih haljina Slavlje prve sv. Pričesti je u nedjelju 2. svibnja u 11.00 sati. Okupljanje prvopričesnika je u 10.30 ispred Kapelice. Pozivamo ostale vjernike da u sljedeću nedjelju izbjegavaju dolazak na sv. misu u 11.00 sati zbog ograničenog broja mjesta u crkvi i ispred crkve.

6. Tečaj priprave za sakramentalni brak održava se u našoj župi od 7. do 9. svibnja u Velikoj katedralnoj dvorani s početkom u 19.00 sati. Sudjelovanje je potrebno prijaviti osobno, telefonski ili e-mailom.

7. Stigao je katolički tisak: Radosna vijest i Glas Koncila.

8. Prošli tjedan preminuli su: Andrija Mijatović, Ante Mikulić i Blaženka Zadro. Pomolimo se za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne.