Katedrala Mostar

VII. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    Sutra navečer sv. Misu u katedrali predvodi biskup Ratko Perić u zajedništvu sa  Vijećem svećenika naše Biskupske konferencije zaduženim za Misije. Očekuje se dolazak i svećenika misionara. Dođimo na ovu sv. Misu i molimo se zajednički za uspjeh misija u svijetu, i širenje Kristova evanđelja među svim narodima.

2.    Tečaj priprave za sakramentalni brak održat će se u našoj župi od 6. do 8. ožujka s početkom u 19 sati. Sudjelovanje je potrebno prijaviti.

3.    Biblijsko-molitvena zajednica ima svoj susret u utorak u 19.30 a u četvrtak je redovito Euharistijsko klanjanje u 17.00.

4.    Sljedeći tjedan su prva subota i nedjelja u mjesecu.

5.    Ministranti, pjevači i volonteri imaju svoje susrete u subotu po ustaljenom rasporedu.

6.    Stigao je katolički tisak: Glas koncila. Ove nedjelje dobili smo više primjeraka Glasa koncila zato što se u njemu nalazi i vijest iz naše župe o sv. misi i predstavljanju zbornika o Hrvatskim mučenicima iz vremena komunizma. Osim toga može se naći i pročitati mnoštvo korisnih članaka. Uzmite i čitajte!

7.    Sve župne obavijesti i Župni list možete pogledati na našoj web – stranici.

8.    U ime Božje i po zakonu svete Majke Crkve, sakrament kršćanske ženidbe žele sklopiti:
– Saša Marić, sin Ivana Pandže i Biljane r. Marić, i Ana Lovrić, kći Miroslava i Sonjice r. Tepeš.
– Mile Martinović, sin Mladena i Anke r. Marić, i Mirjana Groznica, kći Pere i Anđe r. Zelenika. Gospodin blagoslovio njihovu ženidbu.

9.    Za sve naše dobročinitelje, bilo duhovne bilo materijalne naravi izmolimo…