Katedrala Mostar

III. KORIZMENA NEDJELJA

1.    U utorak je Blagovijest. Raspored sv. Misa je kao radnim danom. Pobožnost 13. utoraka na čast sv. Ante započinje u 17.30. Biblijsko-molitvena zajednica ima svoj redoviti susret u 19.30.

2.    U utorak nastavljamo sa župnim vjeronaukom za prvi razred osnovne škole prema rasporedu iz prvog polugodišta u: 9.00 ili 15.00 sati.

3.    U utorak u 20.00 sati u Velikoj katedralnoj dvorani održava se korizmena tribina za mlade na temu: „Duhovna depresija“ a u temu će nas uvesti naši mladi s pjesmom.

4.    U subotu 29. ožujka 2014. održava se planinarski križni put Mostar – Planinica – Goranci. Polazak je u 9.00 sati kod Antonio Commerca. Potrebno se prijaviti u župni ured i na Facebook stranici.

5.    U četvrtak je redovito Euharistijsko klanjanje u 17.00  a u petak je pobožnost križnog puta u 1730.

6.    Hrvatska kulturna zajednica Troplet u suradnji s Institutom za društveno-politička istraživanja organizira javnu tribinu s temom: Politika EU prema BiH i ustavni položaj Hrvata,  koja će biti održana u četvrtak 28. ožujka, u galeriji Katarine Kosače u Mostaru s početkom u 20.00 sati.

7.    U iduću nedjelju tijekom sv. Mise u 11.00 sati bit će predstavljanje ovogodišnjih prvopričesnika iz naše katedralne župe.

8.    U nedjelju, 30 ožujka 2014., u 19.00 sati, nakon večernje sv. mise, u Velikoj katedralnoj dvorani, Mladi grada Mostara priređuju večer umjetnosti, gdje će predstaviti svoj mladi talent kroz glazbu, slike, fotografije i poeziju. Pozivamo sve vjernike da dođu i podrže naše mlade.

9.    Stigao je katolički tisak: Crkva na Kamenu, Glas koncila i Radosna vijest. U novom broju Glas koncila donosi razgovor s don Antom Komadinom, ravnateljem Caritasa naše biskupije. Uzmite i čitajte.

10.    Prošli tjedan je preminula: Iva Bevanda. Za pokoj njezine duše i sve naše pokojne izmolimo…

11.    Za sve naše dobročinitelje, bilo duhovne bilo materijalne naravi izmolimo…