Katedrala Mostar

XXXII. NEDJELJA KROZ GODINU

1.    Župni vjeronauk održava se po redovitom rasporedu.

2.    “Pučke misije” u našoj župi započinju u sljedeću nedjelju svečanom sv. Misom u 18.00 sati i uvodnim predavanjem. Voditelji su: don Damir Stojić i don Mihovil Kurkut. Naglašavamo da je cjelokupni večernji program svih ovih dana otvoren za sve vjernike, osim dva predavanja u 19.00 sati za koje izričito piše – da su samo za mlade. Pozivamo sve vas vjernike na sudjelovanje. Program i raspored možete naći na: oglasnim pločama i Internet stranici naše župe.

3.    Troplet sljedeći tjedan od 8. do 11. studenog s početkom u 19.00 sati, organizira radionice za djecu i mlade, s ciljem učenja pisanja dvaju hrvatskih pisama glagoljice i bosanice, i to u prostorijama našeg Biskupijskog Caritasa: SPES – a., Zagrebačka ulica 8. Troplet u četvrtak 10 studenoga u 19.30 u Kosači organizira predstavljanje Zbornika radova učenika na teme: „Obitelj – škola milosrđa“, i „Radost praštanja“.

4.    U utorak je susret Biblijsko-molitvene zajednice u 19.30 u kripti sv. Josipa.

5.    U srijedu u 20.00 sati je susret Hrvatske katoličke mladeži u kripti sv. Josipa.

6.    U četvrtak će u našoj katedrali biti organizirano cjelodnevno Euharistijsko klanjanje od 8.00 do 18.00 sati a nakana je molitva za duhovnu obnovu naše župe.

7.    U petak se obilježava dvadesetdruga godišnjica pogibije dviju naših vjeroučenica: Antonije Sesar i Danijele Vidović. Sveta Misu ćemo slaviti u 18.00 sati. Također će se slaviti i sv. Misa za pokojnog svećenika don Petra Vuletića – Šjora

8.    Ministranti, pjevači i Volonteri imaju svoje susrete u subotu po redovitom rasporedu.

9.    Stigao je katolički tisak: Župni list i Glas koncila.

10.    U ime Božje i po zakonu Crkve, sakrament kršćanske ženidbe žele sklopiti:
–    Tin Primorac, sin Vilima-Krešimira i Dijane r. Vukašinović, i Danijela Đolo, kći
Ilije i Ljerke r. Drmać.
Ako netko zna za kakvu zapreku za ovo vjenčanje dužan je javiti u župni ured

11.    Pomolimo se za uspjeh Pučkih misija u našoj župi. Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu…