Katedrala Mostar

XXVIII. NEDJELJA KROZ GODINU

 1. Sv. Mise i pobožnosti u Katedrali održavaju se po redovitom rasporedu.
 2. Župni vjeronauk održava se po redovitom rasporedu koji se može pročitati na oglasnim pločama i Internet stranici naše župe.
 3. U Župnom listu i na našoj Internet stranici možete pročitati termine roditeljskih sastanaka za roditelje prvopričesnika i krizmanika naše župe.
 4. U četvrtak s početkom u 20.00 sati u kripti sv. Josipa održat će se susret za mlade. Pozivamo sve naše mlade na sudjelovanje.
 5. U subotu je Ministrantski sastanak u 10.00 proba dječjeg zbora Slavuj u 10.00 i Susret volontera Caritasa u 11.00 sati.
 6. U sljedeću nedjelju je Misijska nedjelja kada molimo za uspjeh misija u svijetu i kada prikupljamo naše priloge za misionare i njihove potrebnike u misijskim zemljama.
 7. U nedjelju je sv. Luka evanđelist, zaštitnik naše susjedne župe u Ilićima. Svečana sv. Misa je u 18.00 sati u crkvi Krista Dobroga Pastira.
 8. Tečaj priprave za sakramentalni brak održat će se 6, 7 i 8. studenog 2020. s početkom u 19.00 sati u Velikoj katedralnoj dvorani. Sudjelovanje je potrebno prijaviti e-mailom, osobno ili telefonski.
 9. Stigao je katolički tisak: Župni list, Crkva na Kamenu, Naša Ognjišta, Radosna vijest i Glas koncila.
 10. U ime Božje i po zakonu Crkve sakrament kršćanske ženidbe žele sklopiti:
  Igor Prskalo, sin Stanka i Senke r. Dugandžić, i Ivana Cvitković, kći Mile i Goranke r. Cvitanović.
  Ako netko zna za kakvu zapreku za vjenčanje dužan je javiti u župni ured!
 11. Prošli tjedan preminuli su: Mile Palameta i Milenko Pehar. Pomolimo se za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne…