Katedrala Mostar

XXIX. NEDJELJA KROZ GODINU

 1. Danas je Misijska nedjelja kada molimo za misijske potrebe Crkve i kada se u milostinji prikupljaju prilozi i darovi za pomoć misionarima i njihovim potrebnicima u misijskim zemljama. Misijski prilog može se dati kroz ovaj tjedan i u župnom uredu
 2. Sv. Mise i pobožnosti u Katedrali održavaju se po redovitom rasporedu.
 3. Župni vjeronauk održava se po redovitom rasporedu.
 4. Roditeljski sastanak za roditelje krizmanika naše župe održat će se u četvrtak 22. listopada s početkom u 19.00 sati u Velikoj katedralnoj dvorani.
 5. Roditeljski sastanak za roditelje prvopričesnika katedralne župe održat će se u petak 23. listopada s početkom u 19.00 sati u Velikoj katedralnoj dvorani.
 6. U četvrtak s početkom u 20.00 sati u kripti sv. Josipa održat će se susret za mlade. Pozivamo sve naše mlade na sudjelovanje.
 7. U subotu je Ministrantski sastanak u 10.00 proba dječjeg zbora Slavuj u 10.00 i Susret volontera Caritasa u 11.00 sati.
 8. Tečaj priprave za sakramentalni brak održat će se 6, 7 i 8. studenog 2020. s početkom u 19.00 sati u Velikoj katedralnoj dvorani. Sudjelovanje je potrebno prijaviti e-mailom, osobno ili telefonski.
 9. Stigao je katolički tisak: Crkva na Kamenu, Radosna vijest i Glas koncila.
 10. U ime Božje i po zakonu Crkve sakrament kršćanske ženidbe žele sklopiti:
  Hrvoje Miletić, sin Zorana i Danice r. Smoljan, i Marina Baotić, kći Marijana i Jele r. Živković.
  Ako netko zna za kakvu zapreku za vjenčanje dužan je javiti u župni ured!
 11. Prošli tjedan preminuli su: Dragutin Prusina, Augustin Bojčić i Mijo Božić. Pomolimo se za pokoj njihovih duša i sve naše pokojne…